Wie zijn wij

Werner Leermakers Architectuur staat voor een pure en evenwichtige architectuur die zich voegt naar de omgeving. In enkele heldere lijnen geeft Werner Leermakers zijn architectuur vorm. Met enkele heldere vormen brengt Werner Leermakers zijn architectuur in balans. Hierbij wordt met respect voor de bestaande omgeving omgegaan. Werner Leermakers stelt zijn architectuur in dienst van de bestaande omgeving.

Werner Leermakers

Na bij enkele architectenbureaus werkervaring te hebben opgedaan heeft Werner Leermakers in 2009 zijn eigen architectenbureau Werner Leermakers Architectuur opgestart. In de loop van de jaren heeft het bureau een vast netwerk opgebouwd. Het bureau werkt regionaal. Met name particulieren weten hun weg naar het bureau te vinden. Maar ook de zakelijke markt maakt steeds vaker gebruik van de diensten van het bureau.

De sterke kracht van het bureau is, dat vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de sleuteloverdracht Werner Leermakers voor de opdrachtgever de aanspreekpersoon is. Dit geeft de opdrachtgever de nodige rust tijdens het ontwerp- en uitvoeringstraject, dat door de opdrachtgever vaak als zeer intensief wordt ervaren. Met name de particuliere opdrachtgever weet dit zeer te waarderen.